Felvilágosítás, szaktanácsadás, árajánlatkészítés

Irodánkban felkészült munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére és szívesen válaszolnak bármilyen nyílászáró vásárlással, cserével kapcsolatos kérdéseikre személyesen, telefonon, e-mail-en. Árajánlatot  személyesen, telefonon azonnal, e-mail-en 1-2 napon belül készítenek az Ön igényeinek megfelelően. Műanyag nyílászárókra kért árajánlatot kérésre rajzos, méretarányos formában is elkészítjük. Személyesen irodánkban 3 dimenziós látványképpel is szemléltetjük.

Helyszíni felmérés, méretpontosítás

A vevői érdeklődést követő elsődleges árajánlatkérés után, illetve akinek nem áll módjában hozzávetőleges méretek alapján árajánlatot kérni, kérésre előre egyeztetett időpontban kollégánk elvégzi a helyszíni felmérést, és teljes körű felvilágosítással szolgál a termékekkel és a beépítéssel kapcsolatban. Méretvételét mechanikusan mérőszalaggal, valamint lézeres mérőműszerrel végzi.

Megrendelés

A nyílászárók és kiegészítőik megrendelését intézhetik személyesen irodánkban, felmérő munkatársunknál a helyszínen 50% foglaló befizetésével és megrendelőlap, szerződés aláírásával egyidejűleg. Valamint elektronikusan e-mail-en keresztül, és banki átutalással.

Készrejelentés, helyszínre szállítás

A gyártó a termék készre jelentését és raktárunkba történő szállítását követően telefonon értesítjük megrendelőinket, hogy az általuk rendelt árut raktárunkból elszállíthatják, vagy kérhetik általunk kiszállítani. Beépítéssel együtt megrendelt munkák esetén előre egyeztetett napon a helyszínre szállítjuk, és beépítőink szakszerűen beépítik.

Szakszerű beépítés, utómunkálatok

Beépítéssel együtt megrendelt nyílászárócserénél szakembereink elvégzik az új nyílászáró tiszta nyílásba vagy régi nyílászáró kibontása utáni nyílásba történő elhelyezését, melyet megfelelő csavarokkal, és tömítő anyagokkal, ékek felhasználásával végeznek. Ezután az új nyílászáró jól zár, körülötte már nincs szerelési hézag. Már csak esztétikai szempontból szükséges főleg panel vasbeton épületeknél a szerelési hézagot tömítő purhabot műanyag takaróléccel letakarni, téglaépítésű ház esetében kőműves helyreállítással, vagy gipszkartonozással majd festéssel helyreállítani az esetleges sérüléseket.
A beépítésnek alapesetben nem része a műanyag takaróléccel való takarás, valamint kőműves helyreállítás, gipszkartonozás, festés. Ezt az adott munka helyszíni és az előre a vevővel való megegyezés határozza meg.