Termék részletes leírása

A zsaluzia, a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus és könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes. Széles lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyairól. Precízen beállíthatjuk a szobába áramló fény mennyiségét.

További előnye, hogy véd a nemkívánatos tekintetektől, de ugyanakkor szabad kilátást is biztosít. A gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, a lakás díszítőelemévé válik.
Alumínium lamellái színtartóak valamint UV álló felületi lakozással készülnek, ezáltal hosszú életűek, kiváló hőszigetelést biztosítanak. Szabályozható a fényerősség, a lamellák dőlésszögét kurblis illetve motoros vezérléssel változtathatjuk, és ugyanezen kezelőkkel lehet felhúzni is.

A motoros zsaluzia előnyei:

A hagyományostól a modern megoldásokig, a zsaluzia minden épületnek hasznos és dekoratív kiegészítője. Azoknak a kezében, akik különös figyelmet szeretnek szentelni a fény játékának, a zsaluziák új életre kelnek.

A motoros zsaluzia lamellái finoman működtethetőek a távirányító segítségével. A lamellák állása a Somfy speciális görgető gombos távirányítójával pontosan beállíthatóak, így a bejutó fény mennyisége könnyen szabályozható.